Model.HeaderVisualTitle
Cabaret

Stephanie Louwrier

Let's Get Louder

{{ toDateStr(event.startDate) }}

{{ toTimeStr(event.startDate, event.endDate) }}

Heeft pauze

{{ event.venueRoom.name }}


Prijzen

Prijzen zijn excl. administratiekosten. Per boeking € 1,50 voor e-tickets of € 3,00 voor gewone tickets.

Deel deze voorstelling via:

Een muzikale onewomanshow waarin Stephanie Louwrier de ultieme uitdaging aangaat: ongefilterd eerlijk zijn over alles wat er in haar omgaat.

Na het ongekende succes van Revolutie van de mislukking en het taboedoorbrekende Show must go on over het stoppen met drinken, laat Stephanie nu werkelijk het achterste van haar tong zien én horen in deze muzikale onewomanshow. Een stembandoperatie en maanden van gedwongen stilte brachten Stephanie tot een diepgaande vraag: “Ben ik wel eerlijk naar mezelf en anderen?" "Is mijn stem krachtig genoeg om alles te zeggen wat ik wil?” Stephanie gaat de ultieme uitdaging aan: ongefilterd eerlijk zijn over alles wat er in haar omgaat.

Stap in haar wereld en ontdek waarom we soms de waarheid verzwijgen terwijl we die eigenlijk willen uitschreeuwen. Op deze ontdekkingsreis gaat ze zelfs de meest herkenbare situaties niet uit de weg. Wat gebeurt er als woorden vastzitten, moet je flink boos zijn om de waarheid te kunnen spreken of kan je alleen eerlijk zijn met een slok op?

De voorstelling neemt je mee in een rollercoaster van eerlijkheid, waar cellulitis gewoon cool is en adviezen van Arie Boomsma met een knipoog weer de koelkast in mogen. Laat je betoveren door Stephanie's muzikale humor en ontdek de magie van oprechtheid. Met behulp van een loopstation creëert ze live haar eigen muziek, wat deze show niet alleen hilarisch maakt maar ook een unieke muzikale ervaring biedt. Dit is jouw kans om te lachen, te reflecteren en te genieten van de authentieke charme van een artiest die haar eigen waarheid spreekt. 

 

Stephanie Louwrier is een rasechte performer die moeiteloos genres vermengt en theater naar een nieuw niveau tilt. Met een naadloze mix van stand-up, rap, ballads en cabaret, weet Stephanie haar publiek telkens weer te verrassen.

Afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht heeft Stephanie een indrukwekkend parcours afgelegd in de theaterwereld. Ze is een constante kracht op Theaterfestival de Parade en reist langs theaters met eigen voorstellingen die stuk voor stuk indruk maken. Haar veelzijdigheid blijkt ook uit haar acteerprestaties, waaronder opmerkelijke rollen in De Verleiders Female met bekende namen als Susan Visser en Jelka van Houten, en in de theaterproductie Festen met onder andere Bas Hoeflaak en Peter Heerschop. Ze is niet alleen podiumkunstenaar, maar ook een veelgeprezen regisseur. Zo regisseerde ze onder andere Yentl en de Boer, Valentina Toth en Damn Honey.

Stephanie laat niet alleen haar theatrale kant zien; als "parttime rockster" maakt ze de podia onveilig met haar eigen muziek, die ook te horen is op diverse festivals. Haar veelzijdigheid en rauwe echtheid maken haar een unieke en onmisbare kracht in de Nederlandse theaterwereld.

Stephanie Louwrier maakt haar voorstellingen bij Via Rudolphi Producties. Via Rudolphi Producties is een theaterhuis dat werkt met autonome spelende makers. Makers met een missie: ze vertellen eigen verhalen die nog niet genoeg verteld worden en pogen daarop een nieuwe licht te laten schijnen. Onze voorstellingen zijn herkenbaar, aansprekend, prikkelend, emanciperend, confronterend, soms ongemakkelijk, quasi realistisch, met een beetje tragiek en veel humor.

Speeldata en kaarten

{{ toShortDateStr(item.startDate) }} {{ toTimeStr(item.startDate, item.endDate) }} {{ item.venueRoom.name }}

Cast en info

Concept, tekst en spel: Stephanie Louwrier
Regie: Titus Tiel Groenestege
Muziek: Stephanie Louwrier, Jelle Bruinsma, Ruben van Asselt.