Model.HeaderVisualTitle
Muziek

A Tribute to John Denver

Thank God I'm A Country Boy!

{{ toDateStr(event.startDate) }}

{{ toTimeStr(event.startDate, event.endDate) }}

Heeft pauze

{{ event.venueRoom.name }}


Prijzen

Prijzen zijn excl. administratiekosten. Per boeking € 1,50 voor e-tickets of € 3,00 voor gewone tickets.

Deel deze voorstelling via:

Dat John Denver meer is dan ‘Annie’s Song’ en ‘Leaving on a Jetplane’ bewijst Jimmy Duchateau in de nieuwe voorstelling Thank God I’m A Country Boy!

Na vier jaar touren met de succesvolle voorstelling Country Roads, is de band terug met een gloednieuwe show! Jimmy en zijn band nemen je mee op reis door het leven van één van ‘s werelds grootste countryzangers. Laat je meevoeren door de mooie verhalen en droom weg bij de nostalgische muziek die John Denver zo onsterfelijk maakte.

Jimmy: “Ik wil John Denver niet nadoen, al klinkt mijn stem wel als die van hem.” Geen blonde pruik en cowboyhoed dus. Maar wél met gitaar en - vooruit - een westernshirt om in de sfeer te blijven. En de legendarische muziek natuurlijk, want daar draait deze voorstelling om. Van kleine intieme liedjes tot grote arrangementen waarbij Jimmy samen met zijn band de show tot een ongekend hoogtepunt weet te brengen.

Jimmy blaast hits als ‘Perhaps Love’, ‘Calypso’ en ‘Thank God I’m a Country Boy’ nieuw leven in, maar schenkt ook aandacht aan minder bekend werk. “De emotie van muziek overbrengen kun je niet imiteren, dat kan alleen uit jezelf komen.” Toch blijft hij trouw aan de handgeschreven partituren die hij van Denvers eigen arrangeur Lee Holdridge kreeg.

Zelfs 25 jaar na zijn sterfdag leeft de muziek van John Denver nog steeds voort. Hoewel Jimmy geen generatiegenoot van Denver is, begrijpt hij zijn muziek als geen ander. Thank God I’m A Country Boy! is een grootse show met een intieme sfeer waarin de levenslessen in Denvers teksten nog meer betekenis krijgen en de legendarische muziek de aandacht krijgt die het verdient.

Speeldata en kaarten

{{ toShortDateStr(item.startDate) }} {{ toTimeStr(item.startDate, item.endDate) }} {{ item.venueRoom.name }}

Cast en info

Muzikanten: Jimmy Duchateau, Janneke Meessen, Ingo Jetten, Robin Zalm, Richard Ritterbeeks, Joep Larue en André Kok.