Model.HeaderVisualTitle

Kaarten kopen

Snel, eenvoudig & veilig!

Online bestellen
  • Kies de gewenste voorstelling en klik op 'bestel'
  • Kies het aantal kaarten en de rang die je wilt bestellen en klik op 'Volgende'
  • Wijzig indien gewenst de plaatsen in de zaalplattegrond en klik op 'Volgende'
  • Controleer het winkelmandje. Je kunt kiezen voor 'Voeg meer tickets toe' om verder te winkelen of klik op 'Volgende'
  • Kies de betaalmethode (iDEAL, creditcard, PODIUM cadeaukaart of Purmaryn cadeaubonnen en tegoedbonnen), kies voor e-tickets of gewone tickets en vul jouw e-mailadres in.
  • Als je al bekend bent in ons systeem kun je direct doorgaan met bestellen. Ben je nieuw bij ons dan vul je in de volgende stap jouw contactgegevens in.
  • Controleer de bestelling en klik op 'Bevestig' als dit in orde is.
    - Je wordt vervolgens doorgestuurd naar Stichting Mollie Payments om de betaling af te ronden.

Telefonisch bestellen

Tijdens de openingstijden van de kassa kun je telefonisch reserveren op telefoonnummer 0299 432205. Telefonisch gereserveerde kaarten dienen binnen twee weken na reservering te zijn betaald. Daarna behouden wij ons het recht voor de kaarten te verkopen aan mensen op de wachtlijst.

Reserveringen voor voorstellingen binnen een maand, kun je afhalen tot 4 dagen vóór de voorstelling. Daarna vervalt de reservering. Telefonisch gereserveerde kaarten worden na betaling opgestuurd. Kaarten die binnen vier dagen vóór de voorstelling worden gereserveerd, dienen tot drie kwartier voor aanvang van de voorstelling aan de kassa betaald en afgehaald worden.


Kaarten kopen aan de kassa 

Onze kassamedewerksters kunnen direct een overzicht van de nog beschikbare plaatsen geven. Je kunt de kaarten contant of met pin betalen en meteen meenemen. Je kunt ook betalen met de Podium Cadeaukaart, tegoedbonnen en Purmaryn cadeaubonnen. 


Kortingsregelingen 

Reductie is alleen mogelijk op vertoon van een geldige kortingspas aan de kassa. Kortingspassen zijn niet in combinatie te gebruiken. Speciale kindertarieven worden per voorstelling aangegeven. Houders van een CJP krijgen € 2,50 korting op de gewone prijs van bijna alle voorstellingen. Slechts bij bepaalde voorstellingen zijn groepskortingen mogelijk. 


Wachtlijst 

Ook bij uitverkochte voorstellingen blijken mensen op het laatste moment hun kaarten te annuleren of niet af te halen. Om in aanmerking te komen voor deze plaatsen is het mogelijk om jezelf op een wachtlijst te laten plaatsen. Als er plaatsen vrijkomen, bellen wij je op. Op de avond zelf worden de kaarten die niet opgehaald zijn een half uur voor aanvang alsnog verkocht.


Verhinderd? 

Het teruggeven van toegangskaarten is mogelijk tot drie hele dagen voor de voorstelling. Je krijgt geen geld terug, maar een tegoedbon. Lever je jouw kaarten later in, dan proberen wij deze - alleen bij uitverkochte voorstellingen - door te verkopen. Pas als dat lukt, ontvang je een tegoedbon. In beide gevallen rekenen wij per kaartje € 2,00 administratiekosten.

Wij verzorgen ook kaartverkoop voor commerciële en culturele organisaties die onze zaal huren. Wij hanteren in dat geval de regels van deze organisaties. In de meeste gevallen houdt dit in dat kaarten niet geretourneerd kunnen worden.